Välkommen till Hattstugan!

På Hattstugan tycker vi att det är härligt att vara ute mycket och vi kan se att det ger friska och glada barn. Barn trivs i naturen. Leken går över stock och sten och det finns lekredskap så det räcker till alla. I naturen kan alla hitta sin egen utmaning, i det lilla eller det stora, kika med lupp eller klättra i träd. När leken tar paus smakar matsäcken som bäst och efter maten somnar man lätt till vindens sus.

Hattstugan är ett föräldrakooperativ som blev godkänd av Friluftsfrämjandet som en I Ur och skur-förskola 2010. Pedagogiken I Ur och Skur bygger på övertygelsen att barns behov tillfredsställs genom lustfyllt upplevelsebaserat lärande. Att vistas både INNE och UTE är en central del av pedagogiken och dagligen gör ledarna val kring vad som passar bäst för individen, gruppen och aktiviteten.

Läs mer om vad friluftsfrämjandet i förskolan kan ge dig och ditt barn: Friluftsfrämjandet I Ur och Skur

Är du intresserad av en plats? Läs mer om vad det innebär att tillhöra föräldrakooperativet Hattstugan och kom gärna och titta in för att se hur vi har det!

För att ansöka om en plats för ditt barn går du in på Huddinge kommuns hemsida. Om det finns lediga platser kan vi ta in barn löpande under terminens gång.